Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü

 Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Antalya İl Jandarma Komutanlığı personeli ve aileleri kan bağışında bulundu.

Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Antalya İl Jandarma Komutanlığı personeli ve aileleri kan bağışında bulundu. Cumhuriyet Meydanı'nda Kızılay tarafından kurulan çadır ve araçlarda yapılan kan bağışına İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, komutanlar ve aileleri katıldı. Tanrıverdi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümünde 200'den fazla kan bağışı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Gönüllü olarak kan bağışında bulunmaya geldiklerini ifade eden Tanrıverdi, emeği geçen tüm asker ve Kızılay personeline teşekkür etti. Kan bağışı saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: