Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü

  Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle Akseki'de yeni doğan bebeğe Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı'nca hediye verildi.

Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle Akseki'de yeni doğan bebeğe Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı'nca hediye verildi. Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı teşkilatın kuruluşunun 175. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Akseki Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen bebeğe jandarma yazılı kıyafet hediye etti. Jandarma yetkilileri hastanede anne ile sohbet ederek mutluluklarını paylaştı. İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, emniyet, asayiş huzur ve güvenliğin temsilcisi olan jandarma teşkilatının bir kanun ordusu olduğunu ifade ederek, "Jandarma teşkilatımızın 14 Haziran 1839 yılında kurulması münasebetiyle bizler yeni doğan çocukların aileleriyle birlikte bu mutluluğu paylaşmak istedik" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz