Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü

KAYSERİ (AA) - Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. yılı dolayısıyla Kayseri İl Jandarma Komutanlığında görevli er, erbaş ve subaylar Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

KAYSERİ (AA) - Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. yılı dolayısıyla Kayseri İl Jandarma Komutanlığında görevli er, erbaş ve subaylar Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesinde konuşlu Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığı kampüsüne Türk Kızılayı tarafından mobil kan merkezi kuruldu. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal başta olmak üzere birçok çok sayıda er, erbaş ve rütbeli personel kurulan mobil kan merkezinde kan verdi. Öte yandan İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Mustafa Cebe ve beraberindeki askeri personel Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti. Yaşlıların elini öpen askerler, yakından ilgilendikleri Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: