Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıl dönümü Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde törenle kutlandı.

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıl dönümü Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde törenle kutlandı.

Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Atatürk anıtına çelenk sundu.

Kıdemli Başçavuş Orhan Önen, törende yaptığı konuşmada, "Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrılmaz bir parçası olan ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz jandarma teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü gururla kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Törenin ardından Yusuf Küçükbaşol, tebrikleri kabul etti.

Reklam
Reklam

-Koyulhisar -

Jandarma Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Koyulhisar ilçesinde, pasta kesildi.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, teşkilatın kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti.

Eren, jandarma teşkilatının 173 yıldır ülkenin huzur ve asayişinin korunması noktasında önemli bir görevi ifa ettiğini söyleyerek, "Dosta güven, suçluya ise korku veren jandarma teşkilatımıza nice yıllar diliyorum. İlçemizde de huzur ve asayiş noktasında kendilerine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getiren jandarma teşkilatımızı kutluyorum" dedi.

İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz da teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Daha sonra teşkilatın kuruluş yıl dönümü nedeniyle hazırlanan pasta kesildi.

Muhabir: Faruk Kara / Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: