Jandarma Uyuşturucu Tacirini Sigara Izmaritinden Yakaladı

Adana’da jandarmanın yaptığı operasyonlarda 98.5 kilo kubar esrar, 18 bin 450 kök kenevir ele geçirildi....

Adana’da jandarmanın yaptığı operasyonlarda 98.5 kilo kubar esrar, 18 bin 450 kök kenevir ele geçirildi. Jandarma esrarın sahibini, sigara izmaritinin üzerindeki DNA örneklerinden buldu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde üretimi, kaçakçılığı ve ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yürütülen istihbari çalışmalar sonucu; Feke ilçesi Konakkuran köyü dağlık arazi kesiminde kenevir ekildiği bilgisine ulaştı. Feke Jandarma Komutanlığı Asayiş Timi, olay yeri inceleme ekipleri ve narkotik köpeğinin katılımı ile düzenlenen operasyon neticesinde; 18 bin 450 kök kenevir ile arazide saklanmış 98 kilo 500 gram kubar esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Esrarın sahibi ve keneviri eken kişileri bulmak için çalışma başlatan ekipler, olay yerinden alınan sigara izmaritleri ve battaniye üzerinde bulunan kıl örneklerini kriminal laboratuarına gönderdi. Gelen DNA sonuç raporlarına göre hint kenevirlerini eken ve esrar maddesi elde eden şüphelinin S.E. olduğunu belirleyen ekipler, şahsı gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan S.E. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: