Jandarma Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Bursa İl Jandarma Komutanlığı arama köpekleri Varis ile Acil’in katıldığı uyuşturucu operasyonunda 35 kilo kubar...

Bursa İl Jandarma Komutanlığı arama köpekleri Varis ile Acil’in katıldığı uyuşturucu operasyonunda 35 kilo kubar esrar ve 122 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmaları sonucunda Kestel ilçesinde narkotik ve psikotrop madde imal ve ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine operasyon başlatıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Jandarma narkotik madde arama köpekleri Varis ve Acil’inde katılımıyla yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile birlikte evlere gizlenmiş yaklaşık 35 kilo kubar esrar maddesi, üç ayrı tarlada birbirleri ile irtibatlı bin 500 metre mesafede döşenmiş yağmurlama yöntemli sulama sistemi, bekleme ve emniyet kulubesi ile düzenlenmiş ekili vaziyette 122 bin 864 adet kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyonla 3 ton 690 kg esrar maddesi üretimine engel olunurken, 4 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: