Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genelinde başlattıkları uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarını sıklıkla yürüten il jandarma komutanlığı ekipleri, jandarma bölgesinde devriye attıkları esnada durumundan şüphelendiği O.B., isimli şahsı durdurarak üst araması ve GBT sorgulaması yaptı.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genelinde başlattıkları uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu ile mücadelede çalışmalarını sıklıkla yürüten il jandarma komutanlığı ekipleri, jandarma bölgesinde devriye attıkları esnada durumundan şüphelendiği O.B., isimli şahsı durdurarak üst araması ve GBT sorgulaması yaptı. Şahsın yapılan üst aramasında 10 gram ağırlığında uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu maddesine jandarma ekiplerince el konulurken, şahıs ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz