Jandarmada yemin heyecanı

347. Kısa Dönem Erlerin yemin töreni İl Jandarma Komutanlığı Kışlası’nda gerçekleştirildi

Törene Vali Sabri Başköy, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü R.Metin Alkan, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile asker aileleri katıldı.

Tören birliklerinin yerini almasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı.

Bayrağın yerini almasıyla İl Merkez Komutanı J. Yüzbaşı Ünal Yağmurkaya eşliğinde 347. Kısa Dönem erler ant içti. J. Er Turan Özer’in “Mehmedim” şiirini okumasının ardından ant içen erler adına J. Er Özer Atak bir konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Vali Sabri Başköy tarafından Birliğe ilk katılan, eğitimde birinci olan ve sporda başarılı olan erlere hediyeleri verildi.

Tören; İl Garnizon Komutanı Hakan Saraç’ın günün anlamına binaen konuşmayı yapması ve 347. Kısa Dönem erlerin tören geçişi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: