Jandarmadan Annelere Çiçekli Kutlama

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, anneler gününü unutmadı. Sorumluluk bölgelerindeki idari ve adli konularla haber konusu...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, anneler gününü unutmadı. Sorumluluk bölgelerindeki idari ve adli konularla haber konusu olan jandarma, bu sefer annelere dağıttığı karanfillerle gündeme geldi.

İstanbul’da bulunan jandarma personelinden seçilen bir grup, Anneler Günü'nde yaşlı ve bakıma muhtaç annelerin de bulunduğu Darülaceze’yi ziyaret etti. Yaşlıların elleri öpüldü, çiçek verildi. Yaşlı annelerle hatıra fotoğrafı da çektiren kadın jandarmaları, yaşlı anneler kendi evlatları gibi bağrına bastı. Samimi görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette bazı kadınlar gözyaşlarını tutamadı.

Reklam
Reklam

Bazı huzurevlerini de ziyaret eden jandarma personeli annelerin bu en anlamlı gününü kutladı. Alışveriş merkezlerinde de stand açan jandarma ekibi annelere bol bol çiçek dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: