Jandarmadan Annelere Karanfil Ve Çiçek

Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı, teşkilatın 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında annelere karanfil ve gül dağıttı....

Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı, teşkilatın 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında annelere karanfil ve gül dağıttı.

Boğazlıyan Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Jandarma Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Anneler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlik düzenledi. Jandarma trafik ekipleri, ilçeye bağlı Güveçli köyü yol ayrımında yaptıkları yol kontrollerinde bayan sürücü ve yolculara karanfil ve gül verip, Anneler Günü’nü kutlarken, ilçeye tarım alanlarında çalışmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nden gelen anneleri de unutmayarak, yaşlı kadınların elini öptü, karanfil ve gül dağıttı. Jandarma ekiplerinin bu davranışı duygu dolu anların da yaşanmasına vesile oldu.

Reklam
Reklam

Kendilerine verilen karanfil ve çiçekler karşısında önce şaşıran kadınlar, daha sonra jandarma ekiplerine teşekkür etti. Kadınlar, jandarmanın bu uygulamasından memnun olduklarını ifade ederek, "Hem trafikte can ve mal kaybı konusunda bizlere uyarılarda bulundular, hem de karanfil, çiçek verip ellerimizi öperek, anneler gününü kutladılar. Bizlere böyle bir an yaşattıkları için Jandarma Komutanlığı ekiplerine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: