Jandarmadan Esrar Operasyonu

Kayseri’de jandarma ekiplerinin bir yolcu otobüsünün bagajında yaptığı aramalarda, bir valizin içinde 9 kilo esrar...

Kayseri’de jandarma ekiplerinin bir yolcu otobüsünün bagajında yaptığı aramalarda, bir valizin içinde 9 kilo esrar bulundu.

Edinilen bilgiye göre Kayseri - Malatya karayolunda yapılan operasyonda, durdurulan bir yolcu otobüsünün bagaj kısmında narkotik köpeğinin de yardımı ile arama yapıldığı bildirildi. Yapılan aramalarda bir valizin içinde 9 kilo 675 gram esrar ele geçirildiği kaydedildi.

Valizin sahibi F.E.’nin yakalanarak gözaltına alındığı yapılan soruşturma sonrasında F.E.’nin tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevine konulduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca Kayseri - Kahramanmaraş karayolunda yapılan başka bir operasyonda ise bir araçta yapılan aramalarda 981 karton kaçak sigara ele geçirildiği ve olayla ilgili olarak 2 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: