Jandarma'dan Hastaneye "Kadınlar Günü" Ziyareti

 Finike Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde devlet hastanesine tedavi gören kadın hastalar ve çalışanları ziyaret ederek, günlerini kutladı.

Finike Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde devlet hastanesine tedavi gören kadın hastalar ve çalışanları ziyaret ederek, günlerini kutladı. Finike Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Adem Çolak, jandarma personeliyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Finike Devlet Hastanesinde tedavi gören kadınları ve hastane çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan Çolak ve beraberindekiler, kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz