Jandarmadan Hayvan Hırsızlığına Afişli Uyarı

Burdur Jandarma İl Komutanlığı ve Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından ’Hayvan Hırsızlıklarını Önleme Projesi’...

Burdur Jandarma İl Komutanlığı ve Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından ’Hayvan Hırsızlıklarını Önleme Projesi’ kapsamında hayvan hırsızlıklarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla uyarı afişler asıldı.

Kurban Bayramı öncesi, hayvanların çalınmasını önlemek amacıyla hazırlanan afişler vatandaşların görebileceği yerlere asılırken, afişlerde hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılık konusunda uyarılar, fotoğraflar ve mesajların yanı sıra 156 Jandarma İmdat Hattı ile ilgili bilgiler yer aldı.

Reklam
Reklam

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kurban Bayramı süresince hayvan hırsızlıklarına karşı tedbirlerini sürdüreceği ve hırsızlıklara karşı hassasiyet gösteren bölgelerin yaya ve motorlu devriyelerle takip edeceği, Veteriner Sağlık Raporu olmadan hayvan sevk nakillerine müsaade edilmeyeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: