Jandarmadan Kaçak Kenevir Ve Haşhaş Operasyonu

Burdur'da, jandarma, düzenlediği operasyonda bin 118 kök kenevir ile 30 bin kök haşhaş ele geçirdi....

Burdur'da, jandarma, düzenlediği operasyonda bin 118 kök kenevir ile 30 bin kök haşhaş ele geçirdi. Polise yapılan ihbarı değerlendiren İl jandarma ekipleri, Kavacık köyünde yaşayan A.Ç. isimli şahsın evinin önündeki mısır tarlası içerisine kenevir ektiğini tespit etti. Tarladaki bin 118 kök kenevire el konuldu. Ele geçirilen kenevir bitkileri Cumhuriyet savcısının talimatıyla yakılarak imha edildi. İfadesi alınan A.Ç., serbest bırakıldı.

Öte yandan yasa dışı haşhaş ekimini önlemek için Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) yetkilileri ile işbirliği yapan jandarma ekipleri, Çine köyünde F.Ç.'nin kaçak haşhaş yetiştirdiğini tespit etti. 30 bin kök haşhaş bitkisi için yasal işlem başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz