Jandarmadan Kaçak Sigara Operasyonu

Bursa Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Bursa'nın İnegöl ilçesindeki eş zamanlı kaçak sigara operasyonunda 14 kişi gözaltına...

Bursa Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Bursa'nın İnegöl ilçesindeki eş zamanlı kaçak sigara operasyonunda 14 kişi gözaltına alınırken, 25 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Uzun süreli takip ve istihbarat çalışmaları sonucu İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis ile birlikte İnegöl merkez ve Kurşunlu beldesinde belirlenen adreslere sabah 04.00’den itibaren eş zamanlı operasyon düzenlendi. Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin İnegöl, Kestel, Gemlik ve Gürsu Jandarma ekipleri ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin desteği ile yaptığı operasyon dahilinde, İnegöl merkezde ve Kurşunlu beldesinde belirlenen ev ve iş yerlerine baskın yapıldı. Şafak operasyonunun İnegöl ayağında yapılan baskınlarda toplam 25 bin paket kaçak sigara ele geçildi. Operasyonda H.A. (28), T.T. (31), H.D. (22), H.D. (26), E.Ç. (20), H.D. (57), İ.N. (47), E.Ç. (35) ve A.E.’nin (45) aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Baskınlarda ele geçirilen sigaralara el koyulurken, gözaltına alınanlar İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: