Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonları

Alanya'da yılın 7 ayında düzenlenen operasyonlarda 20 kilo 772 gram uyuşturucu ile 60 bin 668 paket kaçak sigara geçirildi.

Alanya'da yılın 7 ayında düzenlenen operasyonlarda 20 kilo 772 gram uyuşturucu ile 60 bin 668 paket kaçak sigara geçirildi. Alanya Jandarma Komutanlığı, 2013 yılının 7 ayında yaptığı operasyonların istatistiki bilgilerini açıkladı. İncekum, Konaklı, Mahmutlar ve Demirtaş Jandarma Karakol Komutanlıkları ekipleri tarafından bu yılın 7 ayında düzenlenen operasyonlarda 60 bin 668 paket gümrük kaçağı sigara, 994 adet uyuşturucu hap, 20 kilo 772 gram kubar esrar, 6 bin 635 kök Hint keneviri, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 35 adet fişek ele geçirildi. İlçe girişi ve çıkışlarında kurulan kontrol noktalarında özellikle gümrük kaçağı sigara ve esrar nakli yapan zanlılar yakalandı. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 80 zanlıdan 16'sı tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: