Jandarmadan Kaçan Traktör Mağazaya Girdi

Mersin’in Mut ilçesinde jandarma bölgesinde 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücünün kullandığı traktör, park halindeki otomobile...

Mersin’in Mut ilçesinde jandarma bölgesinde 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücünün kullandığı traktör, park halindeki otomobile çarptıktan sonra bir mağazaya girdi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, jandarma trafik ekiplerinin yol kontrolü sırasında 'dur' ihtarına uymayan İbrahim Ç. 33 UA 551 plakalı traktörle kaçmaya başladı. Jandarma bölgesinden kaçarak şehir merkezinde Atatürk Bulvarı üzerinde ters yöne giren traktör, karşısında polis aracını görüp tekrar kaçmaya çalışırken, önce park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra, bir giyim mağazanın vitrininden içeri girdi. Kazada, traktör sürücü İbrahim Ç. ile traktörde bulunan Cemil F. ve Mehmet Ç. yaralandı. Yaralılar Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Traktör sürücüsünün, traktöre ormandan kaçak odun aldıkları için kaçtığı belirtildi.

Reklam
Reklam

İş yeri sahibi Naciye Karaman, akşam işyeri alarmının çaldığını telefonundan öğrendiğinde eşi ile mağazaya gittiklerini belirterek, "İşyerimin içerisine römorklu bir traktör girmişti. İş yerimdeki eşyalar zarar gördü çok korktum. İyi ki iş yerinde değildik" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: