Jandarma'dan Küçükbaş Hayvan Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, yaklaşık bir ay içerisinde yaptıkları çalışmalarda çalınmış ya da kaybolmuş 195 adet küçükbaş hayvanı, sahiplerine teslim

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, yaklaşık bir ay içerisinde yaptıkları çalışmalarda çalınmış ya da kaybolmuş 195 adet küçükbaş hayvanı, sahiplerine teslim ettiği bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Jandarma Asayiş, Çevre Koruma ve Motosiklet timlerinin, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa çalışma düzenlediği belirtildi.

Çalışmaların etkin bir biçimde sürdürüldüğünün ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Son bir aylık dönem içerisinde, başıboş olarak araziye bırakılması sebebiyle kaybolan ve çalınan 195 adet küçükbaş hayvan jandarma devriyeleri tarafından bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir. Jandarma tarafından vatandaşlara, hayvanlarının başıboş olarak arazide bırakılmaması, ahır ve ağıllara ucuz maliyetli olan alarm ya da kamera sistemlerinin taktırılması hususunda yerinde bilgiler verilmektedir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz