Jandarmadan Sahil Şeridi Operasyonları

Adana İl Jandarma Komutanlığı'nın, Karataş ilçesi sahil şeridinde insan kaçakçılığı ve yasak avlanmaya karşı düzenlediği 44 operasyonda 50 kişi hakkında

Adana İl Jandarma Komutanlığı'nın, Karataş ilçesi sahil şeridinde insan kaçakçılığı ve yasak avlanmaya karşı düzenlediği 44 operasyonda 50 kişi hakkında yasal işlem yaptığı bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, insan kaçakçılığı ve yasak avlanma konularında hassas olan Karataş ilçesi sahilinde yürütülen operasyonların deniz bölümüne Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı Bot Komutanlığı ekiplerinin de katıldığı belirtildi.

Alınan ihbarları değerlendiren ekiplerin, karada ve denizde düzenledikleri 44 operasyonda 50 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada ayrıca, uluslararası gelişmelere bağlı olarak hareketlenen Akdeniz sahil şeridinin güvenliğinin sağlanması yönünde ortak çalışmaların karada ve denizde artarak devam edeceği kaydedildi.

Muhabir: Ömer Yıldız / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz