Jandarma’dan sahte para operasyonu

Adana Valiliğince yapılan açıklamada Jandarma Komutanlığınca yapılanh çalışmada sahte para ele geçirildiği belirtildi.

391 adet ABD Dolarının ele geçirildiği operasyonda zanlılar tutuksuz yargılanacak

Adana Valiliği’nce yapılan açıklama şöyle;

“Adana İl Jandarma Komutanlığınca; yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Hatay İli İskenderun İlçesi Arsuz Beldesinde A.A. isimli şahsın elinde sahte Amerikan Doları bulunduğu ve bu paraları piyasaya sürmek maksadıyla müşteri aradığı bilgisi alınması üzerine, Adana ve Hatay İl Jandarma Komutanlıklarınca müşterek çalışma başlatılmıştır.

06 Temmuz 2012 tarihinde yapılan operasyon neticesinde; Arsuz Beldesinde bir motelde sahte paraları piyasaya sürmek isteyen A.A. ve İ.E. isimli şahıslar yakalanarak (391) deste ABD Doları görünümünde sahte para ve aldatma maksatlı kullanılmak üzere (2) deste halinde Amerikan Doları gerçek para ele geçirilmiştir.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile, ele geçirilen sahte paralara el konulmuş olup, olayla ilgili gözaltına alınan A.A. ve İ.E. isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: