Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddesi ele geçirildi

Çorum’un Kargı ilçesinde Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddesi yakalandı

Çorum Kargı’da jandarma timleri tarafından düzenlenen operasyonda 6 kilogram esrar maddesi ile 106 kök hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, bir istihbarat sonucu KOM Şube Müdürlüğü ve Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı Kargı’ya bağlı Kavakçayı köyünde yaşayan C.K.’nın (55) evinde esrar maddesi bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Gelen bilgiler üzerine C.K.’yı takibe alan KOM Şube Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, adli makamlardan gerekli izinlerin alınmasıyla birlikte C.K.’nın evine baskın düzenledi. Yapılan aramada evin asma tavan katına yapılmış özel bir bölmede 6 kilogram esrar maddesi ile 106 kök hint keneviri ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Ev sahibi C.K. gözaltına alınarak ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile birlikte adli makamlara sevk edilen C.K. tutuklandı.

İl Jandarma Alay Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri 3 ayrı operasyonda, piyasa değeri 2 milyon TL olan 120 kilogram uyuşturucu maddeyi sadece bu yıl içerisinde ele geçirmiş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: