Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinde jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan ve yanlarında bulunan çantada...

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı İncekum beldesinde jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan ve yanlarında bulunan çantada yapılan aramada 1 kilo esrar maddesi ele geçirilen 5 zanlı gözaltına alındı.

İncekum beldesinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, kaldırımda yaya olarak ilerleyen M.Ö, F.Ö, H.Ç, Y.A ve S.P'yi durdurdu. Şüphelilerin yanında bulunan çantada arama yapan jandarma çanta içerisinde ayrı paketler halinde 1 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılar, jandarma karakolundaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.

Reklam
Reklam

Zanlılardan M.Ö, F.Ö ve H.Ç çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilirken Y.A ve S.P ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: