Japon Afet Uzmanlarından, İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı'ya Ziyaret

Eğitim projesi kapsamında Sakarya'ya gelen Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) üyeleri, Sakarya Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı’yı ziyaret etti.

Eğitim projesi kapsamında Sakarya'ya gelen Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı üyeleri, Sakarya Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı’yı ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanlığı ile JICA arasında 10 ilde uygulanan "Okul Tabanlı Afet Eğitimi Projesi" kapsamında Sakarya'ya gelen gelen JICA uzmanlarından Risako Imaı, Yumiko Nakazawa, Koichi Shıwaku, Sandıkçı'ya projeye verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti. Sandıkçı, Japon heyetine deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin bilinçlenmesinin çok önemli olduğunu belirterek, projenin il genelindeki tüm okullarda yaygınlaştırılması için çalışma yapacaklarını ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığından proje koordinatörü Didem İnce ve proje görevlisi Harun Tekin'in de katıldığı ziyarette, Sakarya ilindeki çalışmalardan memnuniyetlerini ifade eden Japon Heyeti, projenin değerlendirme toplantılarına Kocaeli ve Bursa’da devam edileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz