Japon Gazeteciler Vali Yardımcısı Yüksel'i Ziyaret Etti

Japon gazeteciler, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel'i ziyaret etti.

Japon gazeteciler, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel'i ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Yüksel, ziyarette yaptığı açıklamada, Türkler ile Japonların birbirlerini her zaman takdir eden ve birbirlerine ilgi gösteren milletler olduklarını söyledi.

Vali Ahmet Altıparmak'ın Tokyo'da düzenlenen Uluslararası Gül Fuarı'na katıldığını ve olumlu izlenimlerle döndüğünü anlatan Yüksel, 2016 yılında da Antalya'da Botanik EXPO Fuarı düzenleneceğini ifade etti.

Japonları da fuara davet eden Yüksel, "2016 EXPO Fuarı Antalya için önemli. Japonlar da özellikle bahçecilik konusunda yetenekliler. Bu bakımdan fuarımıza bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Antalya'nın 3 mevsim bahar, bir mevsim yaz yaşayan bir kent olduğunu dile getiren Yüksel, Avrupa ve Kuzey ülkelerinden 40 bine yakın vatandaşın Antalya'da yaşadığını bildirdi.

Japon gazetecilere Antalya'nın turizmi, tarihi, kültürü, doğal güzellikleri ile ekonomisi hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Yüksel, Japon gazeteciler ile gazetecilere eşlik eden Türk Hava Yolları Antalya Müdürü Ömer Durna'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: