Japon Geline Karadeniz Düğünü

GİRESUN (AA) - İstanbul Kapalıçarşı'da tanışan Japon Nishino ile Giresunlu Uğur Kızılca, Bulancak'ta düzenlenen Karadeniz düğünü ile hayatlarını birleştirdi.

Japon turistlere yapılan bıçaklı saldırı Nishino, bir gazetecinin Nevşehir'in Göreme beldesinde 2 Japon turistin bıçaklı saldırıya uğraması ile ilgili sorusu üzerine, "Kapadokya'da öyle bir olay oldu diye Türkiye güvensiz bir ülke demek yanlış olur. Orada hayatını kaybeden vatandaşımın ailesine baş sağlığı diliyorum yaralanan arkadaşına da bir an önce iyileşmesi dileklerimi iletiyorum. Yaşamak istediğim bir ülkede böyle bir olayın olması beni gerçekten derinden üzdü ve bu olay yüzünden Türkiye'nin tehlikeli bir ülke olarak bilinmesini istemiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: