Japon İşadamlarından Başkan Dinç'e Ziyaret

Çankırı'nın Tüney mevkine kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Japon...

Çankırı'nın Tüney mevkine kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Japon işadamları Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.

Japon heyetle yakından ilgilenen Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye toplantı salonunda yabancı heyete ilin ekonomik yapısı, ulaşım, yatırım alanları, bölgedeki işletmeler hakkında bilgiler verildi.

Daha sonra tarihi mekanları gezen Japon heyete Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç tarafından Çankırı Belediyesi Kadın İstihdam Merkezi'nde yapılan Ahi-Mahi bebek ve el ürünlerinden hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: