Japonlar, Gaziantep'e Hayran Kaldı

GAZİANTEP (AA) - Tokyo Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince organize edilen ziyaret kapsamında Gaziantep'e gelen Japon heyeti, şehre hayran kaldı.

GAZİANTEP işbirliğinde gerçekleştirilen ziyaret programı kapsamında, ören yerleri, tarihi, kültürel ve turistik bölgeleri, otel ve restoranları ziyaret etti. Zeugma Antik Kenti gezisi ile başlayan programda, Halfeti-Rumkale arasında tekne gezisine katılan heyet, Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergun Özuslu, İKA Genel Sekreteri Bülent Özkan, TURSAB GAP Bölge Yürütme Kurulu üyeleri ve GTO turizm komisyonu üyeleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Bakırcılar Çarşısı'nı gezerek yöresel ürünler ve geleneksel el sanatları hakkında bilgiler alan heyet, daha sonra dünyanın ilk heykel atölyesi Yesemek Açık Hava Müzesi, Zeugma Mozaik Müzesini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: