Javid İmamverdiyev belirsizliği devam ediyor

Elazığspor’dan ayrılması gündemde olan Javid İmamverdiyev, ailesini ikna etmesi durumunda takımda kalacağını açıkladı.

Elazığspor’dan ayrılması gündemde olan Javid İmamverdiyev, ailesini ikna etmesi durumunda takımda kalacağını açıkladı.

Elazığspor’da Javid IMAMVERDIYEV konusu yeni bir boyut kazandı.

Boluspor Maçı öncesi Teknik Direktör Ümit ÖZAT ile konuşarak, takımdan ayrılmak istediğini belirten Javid IMAMVERDIYEV, ayrılık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Azeri futbolcu, takımdan ayrılmak istemediğini fakat babasının yaşadığı rahatsızlıktan dolayı böyle bir karar aldığını ifade etti.

Elazığ'ı ve Elazığspor taraftarlarını çok sevdiğini ve gönlünün Elazığspor'da uzun yıllar kalmaktan yana olduğunu kaydeden IMAMVERDIYEV, babasını bu zor günlerde yalnız bırakmak istemediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Ümit ÖZAT ile konuştuğunu ve ailesinin Bakü’yü özlemesi nedeniyle Elazığ’da kalamadığını aktaran Azeri oyuncu, babasının da hasta olduğundan dolayı gitmek istediğini belirtti.

Elazığ'ı ve Elazığspor taraftarlarını çok sevdiğini ve gitmek istemediğini herkesin bilmesini isteyen Javid IMAMVERDIYEV, sadece ailevi nedenlerden dolayı sıkıntı yaşadığını ancak bunun bir çaresini bulacaklarını kaydetti.

Ailesinin mutsuz olduğunu ve onları da anladığını ifade eden Javid IMAMVERDIYEV, ailesinin ilk defa kendi ülkelerinden başka bir yerde kaldıklarını ve bu konuyu da çözeceklerini söyledi.

Başkan Selçuk ÖZTÜRK’ün Ankara'dan dönmesini beklediğini sözlerine ekleyen Azeri oyuncu, “O ne derse o olur” şeklinde konuştu.

Ümit ÖZAT ve ekibiyle hiçbir sıkıntısının olmadığını ve Ümit ÖZAT başta olmak üzere, kendisini sevip koruduklarını ifade eden Javid IMAMVERDIYEV, ”Bende onları seviyorum. Taraftarları çok seviyorum. Onlar hepsi benim canlarım. İnşallah bu problemi çözüp burada kalacağım. Yine de her şey için taraftarlara teşekkür ederim ve haklarını helal etsinler." Dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, ülkesinden dönen ve takımdan ayrı özel bir program dahilinde Elazığspor Tesisleri’nde çalışmalara başlayan Javid IMAMVERDIYEV ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığspor Sportif Direktörü Mehmet KAPLAN, Javid’in Elazığ’a geldiğini ve antrenmanlara başladığını belirterek ailesinin Elazığ’a gelmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarını, Javid gibi yetenekli bir oyuncunun burada olmasından memnun olduklarını söyledi.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: