JCI Bordo Atletik Kızlarından Urfa’ya 8 Gol

JCI Bordo Atletik Bayan Futbol Takımı, kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı ilk karşılaşmada Şanlıurfaspor'u 8-0 mağlup etti.

Elazığ’ı Bayanlar Liginde temsil eden JCI Bordo Atletik Bayan Futbol Takımı, kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı ilk karşılaşmada Şanlıurfaspor Bayan Futbol Takımını 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Hazırlıklarını 5 aylık bir sürede tamamlayan JCI Bordo Atletik bayan futbol takımı ilk karşılaşma öncesi JCI Elazığ Yönetim Kurulu tarafından moral kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı da bir açıklama yapan Gökhan Topal; “JCI Bordo Atletik Bayan Futbol Takımı oyuncuları ve yöneticilerini karşılaşma öncesi ağırlamak istedik. Sezon başlamadan da takımımıza katkı sağlamak adına kulüp isim sponsorluğu konusunda anlaşma yaparak takımımıza destek olma sözü verdik. Sezonun ilk karşılaşması olan Şanlıurfa Bayan Futbol Takımı ile oynanacak karşılaşma öncesi genç kardeşlerimizi ağırlamak ve moral vermek istedik. Bizler oyuncularımızın antrenmanlarını ve karşılaşmalarını da takip ederek onlara manevi desteğimizi de sürdürmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki sezon sonunda şampiyonluk kupasını bu genç kardeşlerimiz kaldıracak ve Elazığımızı farklı bir kategori de en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Kızlarımız ilk karşılaşmalarından 8-0 gibi farklı bir galibiyet alarak sezona başladılar. Bu moral ve motivasyon ile inanıyoruz ki ilerleyen haftalarda daha güzel skorlarla maçlarını tamamlayacaklar. Mücadele eden Şanlıurfa takımını da tebrik ediyoruz. Elazığ halkını JCI Bordo Atletik Bayan Futbol takımının maçlarını izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Karşılaşma hakkında açıklama yapan JCI Bordo Atletik Bayan Futbol Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Ormanoğlu; “Bizim için çok heyecanlı ve güzel bir hafta sonu oldu. Öncelikle takımımıza sponsor olan JCI Türkiye ailesine ve JCI Türkiye Başkanı Pelin Kadılar’a ile bizi kahvaltı da ağırlayarak kızlarımıza moral veren JCI Elazığ Yönetimi kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. İlk maçımızda önemli bir galibiyet aldık ve bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Bundan sonraki karşılaşmalarımıza da özverili ve disiplinli bir şekilde çalışarak lig sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarımıza da teşekkür ediyoruz. Teknik Direktörümüz Yılmaz Dündar hocamıza başta olmak üzere oyuncularımı tek tek tebrik ettim. İnanıyorum ki hocamızın ve oyuncularımızın bu disiplinli çalışması oldukça daha iyi yerlerde olacağız. Karşılaşmalarımıza tüm Elazığlı futbol severleri bekliyoruz” dedi.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: