JCI Elazığ’da görev değişimi

Elazığ Genç Girişimciler ve Genç Liderler Derneği (JCI)’de her yıl oldu gibi 2014 yönetiminde görev değişikliği oldu.

2013 dönem başkanı olan ve yıl içinde büyük başarılara imza atan genç girişimci Gökhan Topal görevini 2013 JCI Genel Sekteri Ufuk Çetinkaya’ ya devretti.

Balak gazi tesislerinde düzenlenen devir teslim törenine JCI Genel Başkanı Koray Erdemir ve bir çok davetli katıldı.Törende veda konuşması yapan Gökhan Topal kendisini göreve geldiği günden itibaren çok büyük işler başardıklarını, Elazığ’ı iyi bir şekilde temsil ettiklerini dile getirerek, 2014 yılında bu başarıların devamını Ufuk beyin çok iyi bir şekilde devam ettireceğine emin olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Ardından JCI Elazığ 2014 dönem Başkanı olan Ufuk Çetinkaya duygularını ifade ederek ;”Sayın başkanım Gökhan Topal 2013 yılın büyük projelere imza atarak Elazığ’ı iyi bir şekilde temsil etmiştir.Bende bu görevi onu hiç aratmayacak şekilde görevimin son gününe kadar büyük bir sabır ve çalışmayla devam ettireceğim.Ocak ayında gerçekleşecek olan Kış zirvesi hem benim hem de derneğimizi için büyük bir fırsattır.Gayretli bir çalışmayla bununda üstesinden geleceğimizin inancındayız. Sayın Topal’a derneğimizi adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

JCI 2014 Genel Başkanı Koray Demir 2013 yılının dönem başkanı Gökhan Topalın yıl boyunca derneği çok iyi bir şekilde temsil ettiğini söyleyerek 2014 dönem başkanı olan Ufuk Çetinkaya ya ise yeni görevinde başarılar dileğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Gökhan Topal yakasındaki rozeti Çetinkaya ya takdim ederek “2014 Başkanımız hayırlı olsun” dedi .Ardından Genel Başkan Erdemir ,Gökhan Topal’a yapmış olduğu işlerden ve başarılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: