JCI Elazığ’dan Ajansımıza Ziyaret

( JCI ) Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Haber Merkezimizin Çalışanları ile bir araya gelen Dernek Başkanı Gökhan TOPAL ziyaret sırasında dernekle ilgili bilgiler vererek Elazığdaki faaliyetleri hakkında çalışanlarımızı bilgilendirdi.

Elazığı iyi bir şekilde temsil ettiklerini söyleyen TOPAL, Çok yeni bir dernek olmasına rağmen yolun en başında belirledikleri hedeflerin kısa bir zamanda hayatta geçirdiklerini söyleyerek ileri ki zamanlarda ise daha farklı ve daha güzel projelerle Elazığ’ın karşısına çıkacaklarını ifade etti.

Ziyaret sonrasında Ajansımıza layık görülen plaketi takdim eden Topal Derneklerinin yapmış oldukları tüm faaliyet ve projeleri doğru ve güzel bir şekilde kamuoyuna taşıdığını söyleyerek Ajansınıza bu teşekkür plaketini layık gördüklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Bizde Ajans23 Haber Merkezi Yönetimi olarak kendilerinin bu plaketi bize layık gördükleri için kendilerine teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: