Jcı Kış Zirvesi Elazığ’da

JCI Türkiye Kış Zirvesi 17-19 Ocak 2014 tarihleri arasında Elazığ’da gerçekleştirilecek.

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan JCI Türkiye Kış Zirvesi 17-19 Ocak 2014 tarihleri arasında Elazığ’da gerçekleştirilecek. JCI Türkiye Genel Kurulunda yapılan tanıtım sunumları ve hazırlanan adaylık dosyası değerlendirmeye alınan Elazığ şubesi Kış Zirvesi için adaylığını tamamladı. Gerçekleşen Genel Kurul’da tüm delegelerin oyunu alarak bu önemli zirvenin Elazığ’da yapılması karara bağlandı.

Kısa adı JCI olan Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ Başkanı Gökhan Topal JCI Türkiye Genel Kurulunda yapılan oylama ile Ulusal Kış Zirvesinin Elazığ’da yapılması kararı çıktığını belirtirken; “JCI dünyasında her yıl ulusal ve uluslararası aktiviteler gerçekleşiyor. Bu aktiviteler resmi adıyla Ulusal Zirve olarak nitelendirilir. JCI Türkiye Genel Kurul Programında bu önemli etkinliği Elazığ’da yapmak üzere aday olduk. JCI Elazığ üyeleri olarak her yıl farklı bir şehirde yapılan ulusal zirvelerden birine ev sahipliği yapmak için yoğun bir mesai harcadık. Tanıtım broşürleri, CD ve DVD’ler, bölgemizi anlatan fotoğraflar ve nihayetinde bir tanıtım filmi ile JCI Türkiye Genel Kurulunda sunum gerçekleştirdik. Yoğun bir katılımın olduğu Türkiye Genel Kurulumuzda yapılan oylama sonucunda 2014 yılı Kış Zirvesinin Elazığ’da yapılmasına karar verildi. Eğitim çalışmaları, birebir iş anlaşmalarının yapılması için ticari eşleştirmelerin yapıldığı organizasyonlar ve Türkiye’nin farklı şehir ve sektörlerinden 300’e yakın Girişimcinin katılacağı bu Zirve 2014 yılı Ocak ayı ortasında gerçekleştirilecek. Bu süreçte ekonomik katkısı olacak bu ulusal zirveye tüm Elazığ halkının ve iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

2014 yılında Başkanlık görevini devralacak olan Ufuk Çetinkaya; “2013 yılını çok başarılı bir şekilde geçirdik. 1 Avrupa Ödülü ve 5 Türkiye Ödülü alarak şu anda Türkiye’nin en başarılı sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyoruz. 2014 yılında da aynı başarımızı sürdürmek adına JCI Elazığ olarak Kış Zirvesine talip olduk. İstiyoruz ki Türkiye’nin farklı şehirlerinden İş Dünyası temsilcilerini Elazığ’da ağırlayalım. Elazığ ekonomisini ve sosyal hayatını bu insanlara aktarıp yeni yatırım ve istihdamın önünü açalım. Yetişmiş nitelikli ve genç bir insan gücüne sahip olan Elazığ’ın tanıtımı için çok önemli bir etkinlik olacak. Bu zirvenin Elazığ’a kazandırılması için, Elazığ Belediye Başkanımız ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın katkılarını aldık. 17-19 Ocak 2014 tarihlerinde Akgün Otel’de gerçekleşecek olan etkinliklerimize Elazığlı iş adamlarımızı da bekliyoruz” dedi.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: