JCI Türkiye Başkanı'ndan Selmanoğlu'na ziyaret

JCI Türkiye Başkanı Pelin Kadılar Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu ziyaret etti.

Elazığ Şubesi’nin gerçekleştirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılmak üzere Elazığ gelen ve Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI) Türkiye Başkanı Pelin Kadılar Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu makamında ziyaret ederek, kendilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI) Türkiye Başkanı Pelin Kadılar’ın yanı sıra Elazığ Şube Başkanı Bahattin Gökhan Topal ve üyeler Ufuk Çetinkaya ile Cihan Ada’da eşlik ederken, heyet bir süre Başkan Selmanoğlu ile sohbet ederek çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdiler.

Reklam
Reklam

Derneğin Elazığ’da gerçekleştirdiği aktiviteye katılmak üzere Elazığ’da bulunduğunu belirten ve buradaki çalışmalarda Elazığ Belediyesi olarak kendilerine büyük destekleri olduğunu öğrenen Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI) Türkiye Başkanı Pelin Kadılar, bu ilgi ve destekten dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederek, “gerçekleştireceğimiz etkinlikte sizleri de görmekten büyük onur duyarız”dedi.

Elazığ’da yaptıkları ziyarette Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun çok sevilen bir isim olduğunu öğrendiklerini belirten Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI) Türkiye Başkanı Pelin Kadılar “bizlere olan sıcak ve samimi tavırlarınızla da bunu hak ettiğinizi gördük ve sizlere çalışmalarınız da başarılar diliyorum” dedi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve Genç Liderler ve Girişimciler Derneğinin faaliyetlerinim son derece olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’da bundan sonraki süreçte de birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek,” ilimizi ziyaretinizden dolayı son derece mutlu olduk” dedi.

Reklam
Reklam

Selmanoğlu da Genç Girişimciler ve Liderler Derneği (JCI) Türkiye Başkanı Pelin Kadılar’a Elazığ’a ziyaretleri anısına bir yazma armağan ederek, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: