Jefferson'un hedefi Brezilya Milli Takımı

Trabzonspor'un kalecisi Jefferson Galvao, hedefinin Brezilya Milli Takımı'nda forma giymek olduğunu söyledi. Jefferson, Dünya Kupası'na çağrılmamasının kendisi için sürpriz olmadığını belirterek, "Carlos Alberto Parreira'nın kafasındaki 3 kalecinin kimler olduğunu biliyordum. Fakat artık Dida ve Rogreio Ceni'nin dönemleri yavaş yavaş geçmeye başladı. Almanya 2006 olmadı, ama Güney Afrika'daki dünya kupasına katılmak hedeflerim arasında" dedi.

Milli takıma seçilmesiyle ilgili bir sinyal almadığını ifade eden Jefferson, "Benim yapmam gereken kendimi göstermek ve Trabzonspor ile iyi bir sezon geçirmek. Ondan sonrası Brezilya Milli Takımı yetkililerine kalıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Jefferson, Trabzonspor'un şampiyonluk için gösterilen adayların arasında başı çektiğini savunarak, 'Eğer içeride ve dışarıda şanssızca kaybettiğimiz puanlar olmasaydı, şimdi konumumuz çok farklı olurdu. Bunların telafisi var. Peş peşe galibiyetler alabilirsek daha çok güven kazanacağız. Fortis Türkiye Kupası'nda da zorlu bir gruptayız, ancak biz Trabzonsporuz. Bir üst tura çıkacağız" diye konuştu.