Jeofizik Mühendisleri Odası'nda Deprem Semineri

Jeofizik Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi'nin meslek içi eğitim ve belgelendirmeye yönelik kursları devam ediyor.

Jeofizik Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi'nin meslek içi eğitim ve belgelendirmeye yönelik kursları devam ediyor.

Oda binasında her ay düzenlenen kursların biri de dün gerçekleştirildi. Prof. Dr. Ali Keçeli Jeofizik Mühendisleri Odası'nda bir seminer vererek, deprem bölgelerinde jeofizik çalışmalarının zorunlu olma nedenlerini anlattı. Körfez depreminden örneklerle sunumunu güçlendiren Keçeli, büyük dikkatle dinlenildi.

Oda Başkanı Murat Öğretmen'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen meslek içi bilgilendirme seminerine oda üyeleri büyük ilgi gösterdi. Deprem bölgelerindeki zemin etütleri hakkında da bilgi veren Keçeli, kentsel dönüşümünde hukuki ve yasal zorunlulukların neler olması gerektiğine dair de bir sunum gerçekleştirdi. Oda Başkanı Öğretmen ise, bu tür seminerlerin sürekli devam edeceğini ve Eylül-Ekim ayında halka yönelim bir toplantı olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: