Jiletli Saldırgan Ve Kardeşi Tutuklandı

Ümit TÜRK / İstanbul, Polisin takibi sonucu, Yasin Polat, kardeşi Şeref Polat ve B.A., Sarıyer'de birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaşı

Ümit TÜRK / İstanbul, Polisin takibi sonucu, Yasin Polat, kardeşi Şeref Polat ve B.A., Sarıyer'de birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaşı 18'den küçük olan B.A., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderilerek buradan serbest bırakıldı. Yasin Polat ile kardeşi Şeref Polat ise Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Burada savcıya ifade veren şüpheliler, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Mahkemede ifade veren Yasin Polat'ın, "Olayın cinsel saldırıyla hiçbir alakası yoktur. Kardeşimle birlikte alkol almıştık. Ben alkollüyken orada bulunanlardan bir hanım arkadaş beni odasına davet etti. '2 dakika sonra odama gel' dedi. Ben de gittiği istikametteki binaya girdim. Yanlışlıkla başka bir bayanın odasına girmişim. Bağırıp, 'Sen buraya nasıl girdin?' diye bağırınca korktum. Bayanı korkutmak zorunda kaldım. Jileti muhtemelen ya üniversitede ya da odada buldum. Başka bir diyeceğim yoktur. Olayın polise gittiğini bilmiyordum. Polise gittiğini öğrendiğimde, kendim gidip teslim oldum" dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

"KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUL KILMA" VE "CİNSEL SALDIRI"

İfadelerinin ardından, Yasin Polat ve kardeşi Şeref Polat tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasin Polat'ın "Kişiyi hürriyetinden yoksul kılma" ve "Cinsel saldırı" suçlarından, kardeşi Şeref Polat'ın ise suça katıldığı gerekçesiyle tutuklandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz