Johnson’s baby Anneler Günü Aktiviteleri

Johnson’s® baby Anneler Günü'nü Cevahir AVM'de kutluyor.

Johnson's® baby, Anneler Günü'nü, 29 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Cevahir AVM'deki Johnson's® baby Anneler Günü aktiviteleri ile kutlayacak.

Johnson's® baby'nin İstanbul Cevahir AVM. 1. katındaki buluşma noktasında, deneyimli bebek hemşireleri, bebek masajından bebek banyosuna kadar bebek cil tbakımı ile ilgili eğitimler verirken; anne ve anne adaylarının bebek bakımı ve sağlığı ile ilgili sorularını da yanıtlayacaklar.

İstanbul Cevahir AVM'nin düzenlediği, alışveriş merkezindeki mutlu anneler ve bebeklerin fotoğraflarının yarışacağı yarışmasının da sponsorlarından biri olan Johnson's® baby, bu yarışma için özel bir fotoğraf platosu hazırladı. Anne ve çocuklar, Johnson's® baby'nin standındaki birbirinden eğlenceli kostümlerle poz vererek, yarışmaya katılabilecekler. Johnson's® baby, 8 Mayıs Anneler Günü'nde gerçekleşecek yarışmanın finalinde, dereceye girenlere Johnson's® baby bebek bakım ve banyo ürünlerinden oluşan özel setleri hediye edecek.

Reklam
Reklam

Detaylı bilgi için 0212 226 48 63 numaralı telefonu arayabilir veya 29 Nisan – 08 Mayıs arası Cevahir Alışveriş merkezini ziyaret edebilirsiniz.