Jolly Tur’dan erken rezervasyon fırsatları

Yaz göründü, tatilciler yaz planlarını yapmaya çoktan başladı

Siz de hazırlıklara başlamak istiyor ve sizi harekete geçirecek o harika tatil haberini bekliyorsanız, işte size o haber! Jolly Tur’un yoğun ilgi gören erken rezervasyon fırsatları tüm hızıyla sürüyor.

Jolly Tur’un tatilseverlere %40’a varan indirimler ve Bonus Card sahiplerine özel
6 ay taksit imkanı sunduğu muhteşem Erken Rezervasyon Kampanyası 5 Mart tarihine kadar devam ediyor. Üstelik erken rezervasyon seyahat güvence paketi avantajıyla, tatiliniz her zamanki gibi garanti altında!

Kampanya dahilinde, Akdeniz ve Ege’nin cennet kıyılarında birbirinden güzel tesisler ve dünyaca tanınmış en prestijli deluxe oteller sizlerle buluşuyor. Siz de erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmamak ve yaz tatilinde en uygun fiyatlarla, muhteşem otellerde tatil yapabilmek için elinizi çabuk tutun, yerinizi şimdiden ayırtın!

Reklam
Reklam

İşte Erken Rezervasyon ile hayalinizin tatilini gerçekleştirebileceğiniz oteller:

[

****](http://www.jollytur.com/oteller/628/Erken_Rezervasyon/Adam-Eve-Hotels/Adam-Eve-Hotels-erken-rezervasyon-fisatlari.html)

[

****](http://www.jollytur.com/tatil-ara/?segment=1&q=rixos)

[

****](http://www.jollytur.com/oteller/116/Erken_Rezervasyon/Orange-County-Resort/Orange-County-Resort-erken-rezervasyon-fisatlari.html)

[

****](http://www.jollytur.com/tatil-ara/?segment=1&q=crystal)

[

****](http://www.jollytur.com/tatil-ara/?segment=1&q=limak)

[

****](http://www.jollytur.com/tatil-ara/?segment=1&q=sueno)

[

****](http://www.jollytur.com/tatil-ara/?segment=1&q=sherwood)

Reklam
Reklam

[

****](http://www.jollytur.com/tatil-ara/?segment=1&q=ZEYNEP+)

[

****](http://www.jollytur.com/oteller/1017/Erken_Rezervasyon/Titanic-Resort-Hotel/Titanic-Resort-Hotel-erken-rezervasyon-fisatlari.html)