Jolly Tur'un Tatil Formülü

Muhteşem Bayram Tatili Formülü: Jolly Tur Yurtdışı ve Kültür Turları

Jolly Tur, Kurban Bayramı’na özel avantajlı fiyatları ve tur seçenekleriyle, her bayram olduğu gibi bu bayram da size en keyifli tatili sunuyor. Oda başı 100 Euro’ya varan indirimleriyle bayrama özel yurtdışı turları ve zengin içerikli kültür turları, bayramınıza renk katıyor!


Vitava Nehri tarafından ikiye bölünen Prag, sizlere Orta Avrupa mimarisinin en güzel örneklerini sunuyor. Şehrin merkezi konumundaki “Eski Şehir”de göreceğiniz saat kulesi, Astronomik Saat ve tarifsiz Prag manzarası, bu turda sizleri bekliyor.

Reklam
Reklam


Zamanda geriye yolculuk yapmak ve Avrupa’nın nostaljik dokusuna yakından bakmak isteyenleri bu turumuza davet ediyoruz. Prag-Viyana ikilisi sanat ve tarih dolu sokaklarıyla sizlere mistik bir gezinin kapılarını aralıyor.


Hikayesi milattan önce 2000’lere uzanan Beyrut, sizleri geçmişte pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış topraklarına çağırıyor. “Doğunun Paris’i” olarak anılan Beyrut, muhteşem yapıları ve dünyaca ünlü eğlence mekanlarıyla bayram tatilinize tat katacak!
Güney Afrika Turu (3 Kasım, 7 gece)
Doğayla iç içe olmayı sevenler, dünyanın en eski ana karası Afrika’nın güzelliklerini keşfetmeye doyamayacak! Güney Afrika’nın en büyük hayvanat bahçesini gezmek, gerçek safari tecrübesinin tadını çıkarmak ve cennetten bir köşe Sun City’i kendi gözlerinizle görmek bu turda sizleri bekleyen sürprizlerden yalnızca birkaçı...


Doğal güzellikleri ve tarihi zenginliğiyle ön plana çıkan GAP Turumuzda, geçmişimize ışık tutan eserler ziyaretinizi bekliyor. Nemrut Dağı’nda bulunan Komagene Krallığı’na ait mezarlar, Şanlıurfa’daki Balıklı Göl, Diyarbakır’da yer alan Orta Çağ’a ait surlar ve daha fazlası bu turda!

Reklam
Reklam

Kapadokya Turu (4 Kasım, 2 gece)
Yerli turistlerin olduğu kadar yabancı turistlerin de ilgisini çeken ve sürekli ziyaretçi akınına uğrayan Kapadokya, bayramın gözde turlarından bir diğeri. Oyuk kayalardan oluşan tapınakları, büyüleyici peri bacalarını ve ören yerlerini dilerseniz karadan, dilerseniz balon gezisiyle havadan kendi gözlerinizle görme fırsatını kaçırmayın!