Jon Snow Hayranları Toplansın, Game Of Thrones Setinden Müjdeli Haber Geldi

Game Of Thrones setinden fotoğraf kareleri basında yayınlanmaya başladı. 5. Sezon Finali büyük tartışmalara neden olan ünlü dizi, paylaştığı fotoğrafla Jon Snow öldü mü tartışmalarını sona erdirecek cinsten. İşte o fotoğraflar;

  1. Sezon sonunda ‘Jon Snow’ Ölmüştü

Kit Harington tarafından canlandırılan Jon Snow karakteri 5. Sezon sonunda ölmüş ve Game Of Thrones izleyicisini büyük tartışmalara sokmuştu.

Yas Tutanlara Karşı Kafayı Çalıştırıp Teori Üretenler

Bir gurup Game Of Thrones izleyicisi Jon Snow için umudu keserken, bir kesim izleyicisi ise parçaları birleştirip, 'Jon Snow yaşayacak' demişti. 6. Sezon Setinden Gelen Fotoğraf Karesi

Fotoğrafta görüldüğü üzere Jon Snow hayatta. Üstelikte kara kürkler yerine, normal bir kıyafetle. Peki, Jon Snow Nasıl Geri Dönecek?

Bir çok teorinin üretildiği ‘Jon Snow’ kehanetlerinde, Jon’un yaşayacağı yönünde görüş bildirenler haklı çıkmış gibi görünüyor.

Reklam
Reklam

NOT: Geçtiğimiz ay sonunda ‘Game Of Thrones’ 6. Sezonu için yaptığım tahminlerin bir kısmı şimdiden doğru çıkmış görünüyor. 6. Sezon’da neler olacağını merak edenler burayı tıklayabilirler.