Jorge Jesus: Lizbon'da Herşey Daha Farklı Olacak

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmalarına rağmen hiçbirşeyin bitmediğini, Lizbon'da daha iyi...

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmalarına rağmen hiçbirşeyin bitmediğini, Lizbon'da daha iyi sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında takımının Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, "Oyun olarak bugün kötüydük. Ancak aldığımız skor o kadar da çok kötü değil. Ele geçirdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Hiçbirşey bitmiş değil. Kendi evimizde oynayacağımız maç var. Umutlarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Lig maçlarının kendilerini yorduğunu ifade eden Joses, şunları kaydetti: "Kendi ligimizde Lizbon ile oynadığımız maçtan geldik. Tabi ki lig maçları da bizi yoruyor. Ancak Lizbon'da herşey farklı olacak. Daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz