Jose Mourinho kararını verdi!

Real Madrid'in Portekizli hocası Jose Mourinho, gelecek sezon için kararını verdi..

Real Madrid'de gelecek sezon kalıp kalmayacağı merak konusu olan Portekizli hoca Jose Mourinho, kararını verdi..

Üç sezondur İspanyol devi Real Madrid'in başında bulunan tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho, İspanya'da devam dedi.

İspanya'ya geldiği günden bu yana, gerek medya ile gerekse Real Madrid camiasının bazı kesimleri tarafından eleştirilen ve büyük baskı altında kalan Jose Mourinho'nun gelecek sezon için nasıl bir karar vereceği bütün dünyada merak konusuydu.

Reklam
Reklam

Şampiyonlar Ligi ve ligde oynanan maçlar sonrası verdiği demeçlerde İspanya'dan ayrılabileceği sinyallerini veren Portekizli hocanın, İngiltere'de çok iyi arkadaşlıklarının olduğu ve Chelsea ile yarım kalan bir işinin olduğunu söylemesi, gelecek sezon Chelsea'ye gidecek söylentilerinin oldukça fazla telaffuz edilmesine neden olmuştu. Ancak beklenen olmadı ve Mourinho, Eflatun Beyazlılarla devam kararı aldı..

Mourinho, Real Madrid'le Devler Ligi şampiyonluğu yaşamayı çok istediğini belirtirken, iki sezondur yarı finalde elenen Real'le gelecek sezon bu hedef doğrultusunda çok iyi çalışıp mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti.

CASILLAS SORUNU DEVAM EDİYOR
La Liga'da ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bekleneni veremeyip 17 Mayıs'taki Kral Kupası'na odaklanan Real Madrid'de, sakatlığı geçmesine rağmen hala forma şansı bulamayan kaleci Casillas ile sorunlar da devam ediyor.

Ligde son yapılan Valladolid maçında Santiago Bernabeu Stadı'nda takımlar ve teknik kadrolar anons edilirken, yedeklerdeki Casillas'ın ismini alkışlayan Real Madrid taraftarı, Mourinho'nun ismini ise ıslıklamıştı.

Reklam
Reklam

Valladolid maçından sonra basına konuşan Portekizli defans oyuncusu Pepe, "Mourinho bizim teknik direktörümüz ama Casillas'a karşı biraz daha saygılı olmak gerekir. Futbolcular ve taraftarlar İker'in yanında. Teknik direktörümüzün, Casillas ile ilgili sözleri çok uygun değildi. İker, bu kulüpte ve İspanya'da önemli bir isim" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun yardımcı teknik direktörü Aitor Karanka da basın toplantısında, Pepe'nin sözlerine karşı "Casillas'a karşı saygısızlık olmamıştır" cevabını verdi.

Real Madrid'de 13. yılını dolduran ve "Benim geleceğim Real Madrid'de" diyen Casillas, takımına kazandırdığı çok sayıda kupanın yanı sıra Uluslararası Futbol İstatistikleri ve Tarihi Federasyonu (IFFHS) tarafından bu zamana kadar 6 kez dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilmişti.

İspanyol basını, 17 Mayıs'taki Kral Kupası finaline kadar Real Madrid'de teknik heyet ve futbolculardan basına konuşmamalarının istendiği belirtiliyor.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: