Judo

Judo Genç ve Büyük Erkekler Milli Takımı Kondisyon Hazırlık Kampı, Kocaeli'de devam ediyor.

Judo Genç ve Büyük Erkekler Milli Takımı Kondisyon Hazırlık Kampı, Kocaeli'de devam ediyor.

Seka Sporcu Eğitim Merkezi'nde devam eden ve 7 Şubat Perşembe gününe kadar sürecek milli takım kampında 35 sporcu yer alıyor.

Judo Büyük Erkekler Milli Takım Teknik Direktörü Selahattin Unay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının yarın yapılacak antrenman ile sona ereceğini belirterek, 9-10 Şubat'ta Paris'te Grand Slam'a, ardından da Avrupa Judo Birliği'nin Paris'te 4 gün sürecek Ortak Çalışma Kampı'na katılacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

"Bizim ana hedefimiz, haziranda yapılacak Akdeniz Oyunları" diyen Unay, mart ayının sonunda Samsun'da yapılacak olan Grand Prix'in, Avrupa Şampiyonası öncesi en büyük müsabakalardan biri olduğunu kaydetti.

-"Altyapı oluşumu içindeyiz"-

Unay, Paris'te yapılacak Grand Slam'ın çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bizim elimizdeki sporcular için henüz hazırlık bitmiş değil. Erzurum'da 20 günlük kondisyon ve ağırlık kampı yaptık. 1 ay sonra da burada kampa girdik. Aradaki boşluk, sporcunun seviyesini düşürdü. Bu bizim dezavantajlarımızdan biri. Avrupa'da yapılacak Grand Slam'a 10 kişilik ekiple gidiyoruz. Paris'te 4 gün sürecek Ortak Çalışma Kampı'nda her biriyle mücadele edilebilecek bir ortam. Bu kamp, her ülke sporcusuyla mücadele imkanı sağlayacak" diye konuştu.

Müsabakalara hazırlık çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Unay, altyapı oluşumu içinde olduklarını söyledi.

Unay, yapılan kamp çalışmalarının sporcular için yararlı olduğunu anlatarak, "Burada, yeniden performansımızı üst seviyelere çıkarmak için çalıştık. Sporcular bilinçlenirse bizler biraz daha rahatlayacağız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: