Judo

20. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası müsabakaları, Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

20. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası müsabakaları, Antalya'nın Kemer ilçesinde başladı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın yakın koruması olarak da görev yapan Nazım Canca anısına düzenlenen 20. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'na, 18 ülkeden 426 sporcu katıldı. Kemer ilçesindeki Limak Limra Otel'de gerçekleştirilen kupada Türkiye Judo Milli takımı ise 130 sporcu ile yer aldı.

Ümit Bayanlar Judo Milli Takımı Antrenörü Hülya Şenyurt Gebeş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 20. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası'nın Türkiye'de yapılmasından gurur duyduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Şampiyonaya katılan takım sayısının her yıl arttığını ve kalitenin yükseldiğini belirten Gebeş, "Önümüzde Rusya Turnuvası var. Buradan seçilen sporcularımızla başarı sağlamak istiyoruz. Kızlarda 10-12 madalya beklentimiz var. Erkeklerde ise geçen yıl üçüncülüğümüz vardı ve bu sene sayıyı yükselteceğimize inanıyoruz. Bayanlar çok güçlü durumda. Ancak erkeklerin işi biraz zor. Çünkü Rusya, Gürcistan ve Kazakistan sporcuları çok iyi" dedi.

  1. Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupası, yarın sona erecek.

    Muhabir: Yunus İçen / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: