Judo Grand Prix'de Türk Sporcuların Rakipleri Belli Oldu

 ERCAN ATA-ANTALYA/ DHA (fotoğraflı) 2020 Olimpiyatları'na puan veren 2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakaları, yarın Antalya'da başlıyor. Grand Prix müsabakalarında 25'i

ERCAN ATA-ANTALYA/ DHA (fotoğraflı)

2020 Olimpiyatları'na puan veren 2017 Antalya Judo Grand Prix müsabakaları, yarın Antalya'da başlıyor. Grand Prix müsabakalarında 25'i kadın, 42 milli judocumuz madalya mücadelesi verecek.
Antalya Rixos Downtown Otel'de düzenlenen kura çekimine, Uluslararası Judo Federasyonu Yarın başlayacak olan ve iki gün sürecek olan Grand Prix'te sporcularımızın rakipleri belli oldu.
Kadınlarda ilk gün, 48-52 ve 57 kiloda mindere çıkacak olan sporcularımız:
48 Kg: Gülkader Şentürk, Kelly Sataddon 52 Kg: Damla Çalışkan, Algunim Tuıtekova 57 Kg: Nazlıcan Özerler, Ksenlia Beldiagina Erkeklerde ise ilk gün, 60 ve 66 kilolarda mücadeleler başlıyor:
60 Kg: Bekir Özlü 2. Turda S. Gadzhıev 66 Kg: Ertuğrul Dönmez, Bakhrom İnoyatov (Özbekistan), İlk turu bay geçen Sinan Sandal ise 2. Turda, Kore-Kazakistan galibi ile karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: