Judocular "engelliler" Için Mindere Çıktı

 Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo İl Temsilciliği, engelliler için "Dünya Engellilere Saygı Judo Turnuvası" düzenledi.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo İl Temsilciliği, engelliler için "Dünya Engellilere Saygı Judo Turnuvası" düzenledi. Judo İl Temsilciliği 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan Dünya Engellilere Saygı Judo Turnuvası, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo Salonu'nda yapıldı. Engellileri unutmamak için, "Engellilere Saygı" ismini alan turnuvada, 75 judocu mücadele etti. İki gün süren turnuvada birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan sporculara madalya verilirken müsabakalar sonucunda dereceye girenler ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: