Judoda Bayan Ve Erkek Milli Takımlar Hedefe Kilitlendi

Judoda Bayan ve Erkek Milli Takımları önünde iki önemli sınav var. Bayanlar, yirmi günlük kampın...

Judoda Bayan ve Erkek Milli Takımları önünde iki önemli sınav var. Bayanlar, yirmi günlük kampın ardından Avrupa Açık Müsabakaları için Sofya’ya geçerken, Erkek Milli Takımı ise Paris’teki Grand Slam için hazırlıklarını sürdürüyor.

Judoda “Büyük Bayanlar Avrupa Açık Müsabakaları” 2 - 3 Şubat 2013 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılacak. Yirmi gündür İzmir’de kampta olan Bayan Milli Takım, şampiyonaya katılmak üzere Sofya’ya uçtu .

Müsabakalarda 11 sporcu mücadele edecek; ilk gün dört sıklette madalya mücadelesi olacak, 8 judocu mindere çıkacak. İkinci gün ise üç sıklette yapılacak müsabakalarda üç sporcu yarışacak. Uluslararası Türk hakem Mehmet Yılmaz da minderde görev yapacak.

Reklam
Reklam

ERKEKLERDE HEDEF PARİS

Büyük Erkek Milli Takımı ise 9-10 Şubat tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Grand Slam için Kocaeli Seka Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde hazırlıklarını sürdürüyor.

Hazırlıkların yolunda gittiğini söyleyen Büyük Erkekler Milli Takım Antrenörü Selahattin Unay, Paris’teki organizasyonun olimpiyatlara katılma adına, puanlamada dünyanın ikinci büyük turnuvası olduğunu ve çalışmaların bu bilinçle devam ettiğini belirtti.

Grand Slam’lerde ev sahibi ülke her sıklette dört sporcu ile temsil edilirken, misafir ülkelere her sıklette iki sporcu ile katılım hakkı tanınıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: