Juventus kendine geldi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Juventus, Genoa'yı konuk ettiği maçı kayıpsız geçti.

İtalya Ligi'nin 9. hafta maçında Juventus, sahasında Genoa'yı konuk ettiği maçı rahat bir oyunla 2-0 kazandı.

Maça çok baskılı başlayan Juventus'ta 12. dakikada Pogba'nın yay üzerinden şutunu kaleci kurtardı. 19. dakikada ise Vidal'in üst üste şutlarına savunma geçit vermedi. 22. dakikada Asamoah'ın yerde kalması sonrasında Juventus penaltı kazandı. Atışı kullanan takımın penaltıcısı Vidal, topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi 1-0.

Golden sonra da baskısını sürdüren Juventus'ta 36. dakikada Asamoah'ın pasında sol çaprazda topla buluşan Tevez, dar açıdan etkili bir şut çekti ve farkı ikiye çıkardı 2-0. 44. dakikada Tevez'in ceza sahası dışından etkili şutu az farkla auta çıktı. İlk yarı Juventus üstünlüğüyle sona erdi 2-0.

Reklam
Reklam

İkinci yarıda tempoyu düşüren ve kontrolü elden bırakmayan Juventus'ta 49. dakikada Pirlo'nun plase vuruşu savunmadan döndü. 53'te Isla'nın şutu ise kaleyi bulmadı. 65'te Vidal'in şutunu kaleci kurtardı. 72'de Tevez'in pasıyla hareketlenen Llorente'nin yay üzerinden şutu isabetli olmadı. 86'da Genoa'da Kucka'nın sağ çaprazdan uzak mesafeden şutu savunmaya takıldı. Kalan sürede gol sesi çıkmadı ve Juventus maçı 2-0 kazandı.

Bu sonucun ardından Juventus 22 puana ulaşırken, Genoa 8 puanda kaldı.