Juventus'tan Barcelona'yı bitiren taktik

Juventus, Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. Mücadeleye Atjantinli futbolcu Dybala attığı iki golle damga vururken İtalyan teknik adam Allegri de uyguladığı taktikle Katalanları çaresiz durumda bıraktı.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı 3-0 mağlup ettiği maç geceye damga vurdu. İtalyan ekibi rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde ederken teknik direktör Allegri, uyguladığı taktikle Katalanları zor durumda bıraktı.

Barcelona'nın pas kanallarını alan daraltarak yok eden Allegri, İtalyan basınının da dikkatini çekti ve zaferin baş mimari ilan edildi.

Orta sahada Barcelona'ya pas yaptırmamak için futbolcularını birbirine yakın oynatan ve Katalanlara nefes aldırmayan Allegri, Dybala'nın yetenekleriyle de iki gol buldu. Mücadelenin her anında Juventus'un orta sahada uyguladığı sistem dikkati çekerken İtalyan basını Allegri'nin Barcelona'nın şifresini çözdüğünü ifade etti.

Reklam
Reklam

DYBALA GECEYE DAMGA VURDU! GOL SEVİNCİ...

JUventus'u zorlu maçta attığı iki golle öne geçiren Arjantin futbolunun yeni yıldızı Dybala'nın ilginç gol sevinci gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Bu gol sevincinin anlamı ortaya çıktı.

İşaret ve baş parmağını yüzüne götüren Dybala gol sevincini bu şekilde yaşadı. Gol atınca kendini gladyatör gibi hissettiğini söyleyen Dybala hareketi savaş maskesi anlamına geldiği için gol sevinçlerinde kullanıyor.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?