Kabadüz Belediye Başkanı Aktaş:

Kabadüz Belediye Başkanı Orhan Aktaş, ilçedeki belediye ve kaymakamlık binalarının yetersiz olduğunu bildirdi.

Kabadüz Belediye Başkanı Orhan Aktaş, ilçedeki belediye ve kaymakamlık binalarının yetersiz olduğunu bildirdi.

Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, her iki kuruma da yeni bir hizmet binası yapılması için imar planı çalışması başlattıklarını belirtti.

Çalışmayı en kısa zamanda tamamlamak istediklerini ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:

"İlçemizdeki belediye ve kaymakamlık binaları yetersiz. Bu doğrultuda sayın Kaymakamımız ilçemize yeni bir kaymakamlık binası kazandırmaya çalışıyor. Bizler de yeni bir belediye hizmet binası kazandırmaya çalışıyoruz. Bunlarla ilgili imar çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçe merkezinde bulunan mezarlık yeri diye tabir ettiğimiz yerde 2,5 dönümlük arsayı Kabadüz Kaymakamlığı'na bırakacağız. Onun karşılığında onlar da mevcut kaymakamlık binasını Kabadüz Belediyesi'ne tahsis edecekler. Bu sayede Kabadüz Kaymakamlığı'nın yeni bir binası, Kabadüz Belediyesi'nin de ilçe merkezinde daha kullanışlı bir binası olacak. Bununla ilgili çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanacak."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: